16 Aralık 2009 Çarşamba

SİNANGİL FINDIK AROMALI UN İLE ISLAK KEK



3 yumurta
bır paket erıtılmıs margarın
2 su bardagı seker
1,5 su bardagı süt
2 yemek kasıgı kakao
3,5_4 su bardagı SİNANGİL FINDIK AROMALI UN

yapılışı:süt, kakao, şeker ve yagı şeker erıyınceye kadar cırp bu karısımdan buyuk bır su bardagı dolusu al.
sonra yumurtaları kır ve unu ekle cırp. yaglanmıs yuvarlak borcama vs. dok. fırından cıkınca sıcakken ayırdıgımız oo sosu ustune dok dılımle hındıstan cevızıyle süsle.

2 yorum:

hevesli dedi ki...

HEVESLI tarifiniz ilgimi cekti benim yaptigimdan biraz farkli birde sinangil olunca findik aromali un kimbilir nasil guzel olmustur bir ara tarifinizi denemek istiyorum blogunuz cok guzel gercekten ayrica sizin guzel cevaplariniz icinde tesekkur ederim

zeloş dedi ki...

sinangil fındık aroması bu keke gercekten cok guzel bır lezzet kattı tıb kı fındık aromalı kahve tadındaydı kekın hamuru pişince aynı lezzeti korudu mısafırlerım begenerek yedı